Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
1.14 MB
2010-05-04 11:15:56
 
 

text/rtf
Nyilvános Nyilvános
600
1607
Halis István Városi Könyvtár
8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 5. Pf. 193.
Telefon: 93 509 500, fax: 93 509 521
Honlap: http://hivk.nagykar.hu E-mail: info@nagykar.hu

2008 – a könyvtári tájékozódás éve
WWW.NAGYKAR.HU – A LEGTÖBB, AMI TUDHATÓ NAGYKANIZSÁRÓL ÉS KISTÉRSÉGÉRŐL

Garaboncnak korszerű lett a könyvtára
Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2008. szeptember 23. kedd 18.15 óra

Kedves Garabonciak!

Szeretettel hívjuk Önöket 2008. szeptember 23-án kedden 18.15-től a Polgármesteri Hivatalnál (Fő u. 16.), ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Garabonc Önkormányzata megbízásából, a Zalakarosi Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
kedd 18-20 óráig
a mozgókönyvtáros jelenléte 18.15 – 19.30-ig várható

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a Garabonciak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Garabonc nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlap-családhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé válik az is, hogy a http://www.garabonc.nagykar.hu című honlapon bemutatkozzon a község. 2008 első felében ezen a honlapon nagyon sok új tartalom érhető el Garaboncról.

Szeretnénk, ha a Garaboncon élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a „Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonma-gyarod.nagykar.hu/ honlapon.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden kedden. A garabonci lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.
Mindenkit szeretettel várunk.
Garabonc – Nagykanizsa, 2008. szeptember 17.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár
*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.

Insert failed. Could not insert session data.